vrijdag 25 januari 2013

GIVE AWAY BIJ 50 VOLGERS

Eind vorig jaar ben ik begonnen met mijn blog en ik ben blij dat ik al 20 volgers heb. Maar ik ga een gokje wagen. Bij 50 volgers wil ik iets weggeven wat ik zelf heb gemaakt.

Ik heb gekozen voor drie maakseltjes van keramiek waar jullie tussen kunnen kiezen.

Bakje.......

Voor mezelf heb ik twee bakjes gemaakt, een voor mijn man en een voor mij die bij het bad staan met onze tandverzorgingsborsteltjes erin. Ze staan heel decoratief en zijn erg praktisch maar ze zijn natuurlijk ook te gebruiken voor tal van andere kleine dingen, zoals knoopjes, kleine snoepjes, op de toilet voor tamponnetjes of iets anders kleins.

De bol......
De bol heb ik gekozen omdat die erg decoratief staat. De bol is ontstaan omdat ik kleurtjes uit wilde proberen dus maakte ik zomaar iets. En dat zomaar iets viel bij mijn keramiekers in goede aarde dus maakte ik er wat meer in diverse kleuren.

Het geurlampje.......
In dit lampje (bronskleurig) kun je bovenin water met wat druppeltjes olie doen en zet je onderin een waxinelichtje. Het verspreidt een heerlijke geur. Volop ontspanning tijdens haken, breien of gewoon lekker mijmeren.

En de winnaar mag natuurlijk zelf aangeven welke kleuren het meeste aanspreken dan kan ik daar bij het maken rekening mee houden.

Wil je meedoen dan vind ik dat natuurlijk wel erg leuk!
Zorg dan dat je volger bent of wordt 
want 
ik moet wel nog wat sprongetjes maken op naar de 50!
En graag zou ik horen in een berichtje hieronder 
waarom je juist voor het bakje, de bol of het geurbrandertje kiest
 en wat je plannetjes hiermee zijn
en
ik zou het heel fijn vinden als je een linkje plaatst op je blog om deze 
GIVE-AWAY 
onder de aandacht van medebloggers te brengen.