donderdag 2 mei 2013

KUSSENTAAK VOLBRACHT

De afgelopen tijd heb ik me niet zoveel tijd en puf gehad voor het bloggen.
Mijn nek en armklachten worden alsmaar erger en ik ben regelmatig ziek. Ook kleine meid weet dat en belt in de ochtend wanneer ze van plan zijn te komen even op met de vraag: 'Oma, ben je ziek?"
Woensdag heb ik een afspraak bij de neurochirurg en hoop dat hij een oplossing aangeeft want mijn nachtrust heeft hevig te lijden door de pijn in nek en arm.

Ik loop dus flink achter in blogland maar dat komt niet allemaal door mijn pijntjes hoorl!
Ik ben ook bezig met het maken van een nieuwe website die ik zelf kan beheren. In augustus wil ik Baroes laten dekken en dat moet natuurlijk aandacht krijgen.............. maar het is me een werk!

En ook ben ik een aantal dagen oppas moeder/oma geweest voor mijn dochter en de kindjes omdat haar lief op kamp was. Heel gezellig en leuk om er zo middenin te zitten maar ook dan geen tijd voor het blog.

Zo kwamen ze een dagje hier slapen en in bad natuurlijk. En helemaal natuurlijk moest er worden voorgelezen voor het naar bed gaan. 

De volgende dag scheen heerlijk de zon. Kleine meid deed haar middagdutje en de prins zat prinsheerlijk met steentjes te spelen. En wat goed dat ik zo van chipjes houd, deze koker is HET favoriete speelgoed van de kindertjes en nu wat doelwit om de steentjes in te mikken.

En terwijl ik bij de kleintjes van Maai was, werd opa gecharterd voor een ochtendoppas voor de twee andere prinsesjes. Hij maakte daarom een foto reportage van de kleine Nina van 4 weken. 


Toen ik vrijdag thuis kwam zag ik dat mijn dotter in de vijver in volle pracht bloeide. Altijd weer een feest deze mooie gele bloemen.


En toen was het feest. Kleine man werd 1 jaar. De hele familie ging op bezoek inclusief de zon die ook was uitgenodigd. We hebben heerlijk in de tuin gezeten. Wat heerlijk om alle 3 de eigen kinderen met aanhang en de 4 kleinkinderen bij elkaar te hebben. Dat is al een feestje op zich.

En hier is dan het 1 jarige feestvarken samen met zijn mama.

Ja, ook kleine Nina was van de partij maar die hebben we niet gehoord. Ze heeft heerlijk in vertrouwde armen in het zonnetje liggen slapen. 


Van andere oma kreeg kleine man een tent, dat was feest


Toen iedereen weer met andere dingen bezig was ging Lana een kijkje nemen. En wat vond ze het leuk. 
 
Wat kan ik toch slecht van het grut afblijven!
Neefje en nichtje samen op schoot, nu kan het nog.

En de post bracht een heel emotioneel pakketje. Gericht aan Baby Nina. Natuurlijk wist ik wat erin zat maar het open maken liet toch een traan over mijn wangen rollen. Op 1 mei was de dag aangebroken dat Fenne haar speentjes aan baby Nina zou geven want Fenne is al groot! Dus werden de speentjes in een envelop gedaan en verstuurd. En ik kreeg ze in de bus en zal ze goed bewaren voor later.
Als je de foto's wilt zien van dit speen gebeuren wip dan even aan op het blog van Mama Maai
En eindelijk dan vandaag eens de naaimachine op tafel gezet om de gehaakte kussens in elkaar te zetten. Die liggen al zo lang te wachten. En het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf.
Eerst keurig opgespeld en daarna in elkaar stikken


mooie overlapping gemaakt dus ik kon ze er zo inschuiven

en voor deze stoelen zijn ze bedoeld. Als noodmaatregel omdat onze tafel voor mij net iets te hoog is.

Dit was een beeldverslag van de afgelopen twee weken. Ik ga nog even verder met mijn website en ga zo nu en dan even wat bijlezen van al jullie leuke blogjes.