donderdag 25 april 2013

EEN BESCHUIT MET ROSE PIEPJES

Deze week even geen blogtijd. Dochter Maai is een weekje alleen want vriendlief is op kamp dus een paar dagen is ze bij ons en een aantal dagen bivakkeren we in Almere.

Poeh, puf,  ik zie het weer eens een aantal dagen achter elkaar hoe het vroeger bij mij ook was en hoe het bij veel jonge ouders gaat. Kleine kinderen die niet willen slapen, kinderen die knoeien met eten, die niet willen luisteren, kinderen die vallen, kinderen die moe zijn maar ook hele blije kinderen, kinderen die dansen, springen, kletsen, lekker eten en goed slapen en laten weten dat ze oma lief vinden. Het hoort allemaal thuis in dit jonge gezin.
En in de avond ben ik uitgeteld. Ik ben duidelijk ouder geworden.

Maar het is ook zo heerlijk om deze prins en prinses een aantal dagen achter elkaar mee te maken in eigen omgeving.
Kleine prinses die zo aanhankelijk is, die aan me vraagt of het goed gaat, die graag wil dat ik een beschuitje met rose piepjes voor haar smeer. Zo'n kleine meid van nog geen drie die zo lief is voor haar babybroertje. Alles met hem deelt, met hem stoeit. En als deze prinses in de buurt is van kleine prins dan is het goed. Hij geniet van haar en trekt zijn gezicht in een bekende grijns.

En dan kleine prins die nog steeds wat moeite heeft om te wennen als hij me ziet al doe ik nog zo mijn best. Maar zo na een paar dagen begint het wat te lopen. Hij begint me zo nu en dan uit te dagen, ik krijg papiertjes van hem, mag hem voeren en met hem knuffelen. Dat komt ook wel goed. Zelf heb ik ook 3 kinderen gehad die erg gericht waren op papa en mama en liever niet op anderen. En ook dat is goed gekomen.

Dus ik ben even aan het genieten. Morgen nog een dagje, dan wordt kleine prins 1 jaar en komt de papa des huizes weer terug en keer ik weer naar mijn eigen mannetje terug.En Hesther, je fruittest is klaar, die komt volgende week naar je toe. En dan ben ik ook weer wat vaker op mijn blog te vinden en ga ik even bijlezen.

                                                        *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Alvast een fijn weekend.