zondag 3 februari 2013

FEEST

Op zijn verjaardag kocht ik voor mijn man een enorme bos bloemen. Heerlijk om in zo'n bloemenwinkel te combineren totdat het is wat ik graag wil hebben. Of eigenlijk wat hij mooi vindt en dat gaat toch wel richting veldboeket.
Toen het boeket was geschikt bleek het toch wel heel erg groot te zijn maar ook zo prachtig. Veel bloemen moeten nog uitkomen. Ik kan het dan ook niet nalaten er foto's van te maken want met je oog door de lens zie je de details nog beter lijkt wel.Deze keer geen koffie met gebak maar een uitgebreide brunch met ons steeds groter wordende gezin. De tafel gezellig gedekt en lekker smikkelen. Wat was dat gezellig.
En na de brunch bleef klein spruitje bij ons een nachtje logeren. Na de brunch een middagslaapje doen maar dat was in haar bedje maar voor een uurtje. Eenmaal op was ze toch nog wel heel erg moe en viel bij de jarige op schoot weer in slaap en die deed een tukkie mee.

En eenmaal wakker was ze weer de vrolijkheid zelve. Wat een heerlijk kind en omdat we nog geen foto's van haar hebben ;) dan maar weer op de kiek!
Samen een boekje lezen is zo heerlijk. Maar ook alleen in een hoekje spelen is heel spannend!

Kleinkinderen zijn echt het EINDE!