dinsdag 7 mei 2013

INSPIRATIE

Mijn inspiratie is even heel ver te zoeken. Ben de hele dag bezig met van alles en nog wat maar krijg niets op papier wat ik de moeite waard vind. Toch zit ik niet de hele dag stil te zitten.

Ik heb genoten van het prachtige weer, heb heerlijke wandelingen met de honden gemaakt en me verwonderd over de vele structuren van bladeren die zich weer laten zien en een prachtig schouwspel vormen, ik heb vanochtend weer lekker met mijn handen in de klei gezeten en bijgekletst over ditjes en datjes, heb mijn aquaria verschoond en genoten van de kleine jonge garnaaltjes die erbij zijn gekomen en ik ben naar de neurochirurg geweest die weer iets heel anders zegt dan de neuroloog.

En ik denk dat dat laatste me wat lam heeft geslagen. Ik dacht na 3 weken wachten dat ik te horen zou krijgen wat er aan de pijn gedaan zou kunnen worden. Niet dus. Weer een MRI maar nu in Zwolle om het van een nog andere kant te bekijken.
Ik begrijp niet goed hoe een neuroloog en een radioloog precies het zelfde zeggen en denken het probleem gevonden te hebben en dat de neurochirurg  heel wat anders ziet. Een nek heeft toch maar 7 wervels???!

Maar goed, ik knap er wel weer van op. Dan schieten me weer allerlei leuke dingen te binnen waar ik een blogje over kan schrijven.

Nu ik het zo bedenk heb ik eigenlijk een heleboel op papier gezet. Een nieuwe website,........ja dat was ook de reden dat ik niet zoveel toe kwam aan mijn bloggen.

En dit is de beginpagina waarachter nog veel meer werk schuilgaat. Langzaam wordt het wat en ik geniet van alle foto's die weer voorbij komen. En dit is dan de link www.vandewolvenstam.nl


En bij het maken van mijn nieuwe site moest is afscheid nemen van mijn oude vertrouwde voorkant die ik zo goed bij de kennelnaam vond passen. Maar ergens op mijn site blijft het linkje staan zodat ook de oude versie nog bezocht kan worden. 


En met het bekijken van de vele foto's die op de site geplaatst moeten worden heb ik weer zitten smullen van het enige hondje uit het eerste nest. Akai. Ik mailde de eigenaren om een afspraak te maken want ik had hem niet meer gezien sinds hij 3 maanden was en dat is ruim 3 jaar geleden. En laten ze donderdag op vakantie gaan en voordien even bij ons aanwippen! Ik kan niet wachten tot ik deze hond, die nog als pup in mijn  hoofd zit, weer een dikke knuffel kan geven. Akai was speciaal en zal altijd een heel warm plekje behouden.

Akai als pupje van 2 dagen oud


een van mijn favoriete foto's. Zijn schuilplekje onder de salontafel

Zo zag hij eruit toen ik hem voor het laatst zag

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
HELE FIJNE DAGEN!