vrijdag 5 april 2013

UITSLAG GIVE AWAY 5 VERRASSINGSENVELOPJES

Nog wat gammel en niet helemaal mezelf maar ik ga er toch even voor zitten. Na jullie lieve berichtjes op mijn vorige blog mag ik het er nog van nemen begrijp ik. Toch ben ik niet een mens om ziek te zijn en ga altijd weer eerder verder dan eigenlijk kan maar dat is de aard van het beessie. Hiervoor heb ik al heel wat op mijn kop gehad van artsen en therapeuten maar het lukt me niet om niets te doen. Dus, hup weer in de benen.

MamaMaai had ook nog een give away te goed en daarvoor heb ik de paddestoelen gemaakt waar ze al zo vaak om had gevraagd. En zo zijn ze geworden.


Ook Aita had nog een bakje tegoed wat op de post is gegaan. Ik heb nog niets gehoord van Anita, hoop dat het haar goed gaat en dat de post z'n werk goed heeft gedaan. Ik wacht af.


En dan nu de Give Away van de 5 envelopjes. Eigenlijk waren het PIFjes maar omdat ik merkte dat niemand er echt warm voor liep heb ik het veranderd. Op deze manier hoeft niemand iets door te sturen.

Deze give away hoort bij de geboorte van mijn kleindochtertje Nina. Als zij er zou zijn zou ik 5 envelopjes weggeven en ze is er! Al 10 dagen en jullie hebben massaal gereageerd. En niet zo maar gereageerd maar zo lief, zo hartverwarmend en zo meelevend dat ik er een heel warm gevoel aan heb overgehouden.

En omdat jullie allemaal zo fantastisch zijn vind ik het zo moeilijk om maar 5 mensen blij te kunnen maken. Het liefst zou ik jullie allemaal persoonlijk bedanken voor steeds weer die leuke berichtjes op mijn blogjes.
Maar het zou te veel zijn daarom heb ik het volgende bedacht om deze give away zo dicht mogelijk bij Nina te houden, want het gaat om haar.

Iedereen vindt het eigen kindje of kleinkindje toch de aller aller mooiste. Gelukkig dat de natuur dat zo heeft geregeld! Ik moet toch altijd wel met een bepaalde zachtheid lachen om pasgeboren babytjes of klinkt dat heel oneerbiedig. Naar mijn gevoel moeten ze nog wat uitdeuken.  Maar mijn gevoel van verliefdheid loopt over, zelfs nu ze nog niet is uitgedeukt wat moet dat worden als ze zo meteen haar eigen niet pas geboren koppie heeft, dan ben ik ondertussen gesmolten!Nina is geboren op 27-3 om 22.04 uur en woog 3220 gram.

Daarom heb ik gekozen voor nummer 27, de geboortedag en nummer 3 de maand. Ze is geboren op 22.04uur dus ook nummer 22 en 4 krijgen een envelopje en ze was 3220 gram. Deze getallen heb ik opgeteld en kwam uit op 7.

Nog even wachten hoor, eerst deze lieve Lassigha nog. Dit hondje hebben ze een kleine twee jaar geleden uit Portugal geadopteerd en een liever hondje kun je je niet voorstellen. Zo sociaal, zo vriendelijk en vooral, ZO lief voor de kindjes. Er zit geen kwaad in. In een woord een schatje. En ook Lassigha moet in dit nieuwe geheel een plekje krijgen en het een plekje geven.


Even verder over de envelopjes....
Ik heb alle berichtjes een nummer gegeven en heb de dubbelingen eruit gehaald en zo ben ik gekomen op...........

He, verdorie, NOG even wachten hoor want ik wilde ook deze foto nog laten zien waarop we met z'n allen even bij Arlando gaan kijken die net verhuisd is van stal. Dus de eerste keer echt op stap


En die prachtige Arlando had ineens vlechtjes.....maar het is toch een ruin. Moderne tijd moet je maar denken! En hij had een deken op om zijn teddyberenvacht te laten verdwijnen, mijn teddybeer wordt kaal.

Ik houd jullie niet langer in spanning, het voorgaande zijn jullie natuurlijk allemaal voorbij geraced! Nog even terug kijken dan!

HIER KOMEN ZE DAN
.
nummer 27     PAMPEDEPAM
nummer 3       TATATA 
nummer 22             TUTATU 
nummer 4         HALLIHALLO 
nummer 7     RETTEKETET

Dames van harte gefeliciteerd en sturen jullie mij even je adres

saskiavdschoor@xs4all.nl

De meeste van de blogjes zijn jullie wel bekend maar er zitten ook hele leuke nieuwe tussen die zo de moeite waard zijn om even lekker rond te neuzen. En iedereen vindt berichtjes natuurlijk leuk.

 *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
 FIJN WEEK-END

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.

UITSLAG GIVE AWAY

Sorrie allemaal, ik ben ziek vandaag. Ik weet al wie de winnaars zijn maar wil toch een leuk blogje maken maar even geen puf. Maar om dit spruitje draaide het.


tot morgen,

liefs saskia!