donderdag 28 februari 2013

HAAKVIRUS HEEFT TOEGESLAGEN

En ineens lag er weer post in de bus. Twee oogjes op de envelop keken me aan. In de envelop zat zo'n leuk vrolijk uiltje wat Nanabee voor me heeft gemaakt. Zomaar en met een heel lief persoonlijk labeltje eraan.
Kijk maar wat een schatje het is.
Het haakvirus heeft echt toegeslagen. Zie ik overal van die prachtige dekens en kussens van granny aquares maar weet ik niet hoe je die mooie vierkantjes moet maken. Dus op internet en in het boek van MamaMaai gesnuffeld. Haken en weer uithalen, haken en weer uithalen en dan opeens.......een echte granny square!

Dus katoen gekocht in kleurtjes die op de bank passen en aan de slag. En dit is tot nu toe het resultaat.
En als dit kussen af is begin ik aan het verhelpen van mijn grootste ergernis. Draden. Draden van opladers die kris kras door elkaar in de la liggen. Bond ik tot voor kort alles nog netjes samen met een elastiekje lag het even later weer onopgebonden door elkaar. Boosdoener..................MANLIEF!
 Dus mijn volgende project is het haken of naaien van tasjes waarin iedere oplader een thuis vindt. Alle tasjes keurig op een rijtje in de la. Ik kan er nu al van genieten. Dus ben ik nog wel even bezig maar dat geeft niet, dït virus mag  blijven.
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
GIVE-AWAY
Hebben jullie mijn give-away al gezien?
Nee?
klink dan hier.
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.