maandag 11 februari 2013

EN DE WINNAAR IS.........

Allereerst wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor het volgen van mijn blog. Er zijn volgers die ik iedere keer weer terug zie en dat doet me zo goed. Voor mij werkt het haast therapeutisch, zoveel gezellige mensen waarvan je positieve aandacht krijgt. En niet alleen via de computer maar ook via de post.
Dus lieve mensen, blijf vooral komen. Ik zal mijn best doen om mijn blog zo gevarieerd mogelijk te laten zijn zodat er voor ieder wat wils is.

Alle kaartjes voor deze give-Away, samen met de brokjes natuurlijk, uitgeknipt om even een overzicht te krijgen.
Daarna heb ik ze, met een brokje erbij, overal verspreid in de kamer. Tussen het openhaardhout, op de tafel bij een tijdschrift, je kunt het zo gek niet verzinnen.    
Ondertussen zaten de honden in de schuur te wachten, toen de deur open ging wisten ze natuurlijk wat hun te wachten stond maar eerst nog even rust in de gang.
En uiteindelijk mocht Chamook als eerste naar binnen voor het eggie. Je hoort alleen maar snuffel snuffel snuffel, neus omhoog, neus overal onder. Hun ogen gebruiken ze nauwelijk, de neus doet het werk


Tilou mocht natuurlijk ook nog een keer zoeken maar Chamook heeft uiteindelijk de winnaar aangewezen


EN DE WINNAAR IS GEWORDEN:
Esther  
van het blog  Espiratie  
GEFELICITEERD!

Esther. ik denk aan je blog te zien welke kleuren jou aanspreken maar je mag het ook nog even in je mailtje erbij zetten dan zal ik je binnenkort een pakje toesturen en wat daarin zit???? Een van de drie keramiekjes want je wilde graag verrast worden. Wil je in deze mail ook je adres zetten en ik zou het leuk vinden je geboortedatum te weten.

Maar ik wil nog drie mensen voor een keramiekje in het zonnetje zetten.

Mijn dochter
van het blog  mamamaai
Door haar ben ik met dit blog begonnen, zij heeft me geinspireerd en ze was mijn eerste trouwe volger! Maar ook dit keramiekje omdat ik geniet van haar blog, omdat ze zo grappig is, omdat ze mij twee schatten van kleinkinderen heeft gegeven, omdat we het zo goed met elkaar kunnen vinden....eigenlijk omdat ik gewoon zielsveel van haar hou!
Dinaz 
van het blog Dinaz 
Ik wil Dinaz graag een bol aanbieden omdat ik het zo fantastisch vind dat ze mij zomaar een boek uitleent terwijl we elkaar alleen van dit blog kennen. Hieruit blijkt dat ze nog veel vertrouwen in de mensheid heeft en dat waardeer ik enorm. Ik zal het vertrouwen niet beschamen.
Dinaz, wil je mij ook even laten weten in een mail wat jouw favoriete kleur is. En laat je mij ook weten wat jouw geboortedatum is.
Anita 
van het blog hersenspinsels
Het zit Anita allemaal niet mee en ik heb bewondering voor haar doorzettingsvermogen en ik vind het zo geweldig dat ze toch nog heerlijk op het blog verschijnt. 
Anita voor jou maak ik zo'n bakje wat je graag wilde hebben.
Laat je mij weten welke kleuren jou aanspreken en stuur je mij je gegevens door en natuurlijk ook jou vraag ik je geboortedatum.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Voor diegene die iets krijgen van keramiek, willen jullie wel iets geduld hebben want het moet nog worden gemaakt, gebakken, geglazuurd en weer gebakken. Er gaat even wat tijd overheen want ik ben alleen op dinsdag op cursus. Maar ik doe mijn best het zo snel mogelijk af te hebben. Morgen begin ik.
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Eigenlijk had ik iedereen willen verrassen. Ik houd van blije gezichten daarom wil ik ook nog drie kleine envelopjes maken. Nadat de honden hun werk hadden gedaan heb ik de briefjes in een bakje gedaan en er drie getrokken. Wat er in de envelopjes komt te zitten is nog een verrassing.
Deze envelopjes gaan naar:

Trui 
van het blog Miss Creatuurtje 
Susan 
van het blog 365dagencreatief
Janny 
van het blog creatiefmetmij

Willen jullie mij alle drie ook jullie adres doorgeven en graag jullie geboortedatum dan komt er binnenkort een envelopje jullie kant op.

.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Mijn email adres is: saskiavdschoor@xs4all.nl.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Ik krijg het nu druk maar ik doe het met liefde!
TOT DE VOLGENDE GIVE-AWAY

LIEFS SASKIA