zondag 12 mei 2013

KLEINE CROCJES

In het tuincentrum had ik al een aantal keer met kleine crocjes in mijn hand gestaan.  Nou ben ik niet zo 'koopoma' ik verwen ze graag met liedjes, stoeien en spelen maar nu kon ik toch de verleiding niet weerstaan. Welke maat zou Lana hebben. Het leek me zo leuk staan bij de kleine meid.

En toen kwam ze langs. Ze wilde nog zo graag haar winterschoenen aan, de dag begon ook wat frisjes. Maar gaande weg begon de zon te schijnen en werd het warm en daar ging kleine meid met haar winterschoentjes die ze zelf zo graag aan wilde.

Dus op naar het tuincentrum. Daar hingen ze in alle kleuren. En manlief zocht rode uit in het kleinste maatje wat er was en ze paste. En daar stapte Lana met haar nieuwe crocjes de winkel door. Zo parmantig en luchtig. Nog een gietertje voor in de tuin

En dan ziet ze dat oma en zij dezelfde schoenen hebben alleen is het maatje een klein beetje anders.

Moe van het lopen en alle indrukken even rusten terwijl oma pannekoeken bakt. Die gingen er wel in. Het was meer proppen dan eten.
En voordat kleine meid weer naar huis ging toch nog even Nijntje kijken want dat kunnen we niet missen.
In oma's luie stoel zie daalt de rust neer als Nijntje begint. Vol aandacht kijkt ze naar de beelden die ze al zo vaak heeft gezien maar waar ze maar geen genoeg van krijgt. Nijntje is ook zóó leuk!
En ondertussen dans ik met mijn camera om haar heen. Ik kan het niet laten om haar te vereeuwigen, Dit prachtige wonderkind, mijn lieve lieve kleindochter, wat is ze toch bijzonder!


TOT DE VOLGENDE KEER en een FIJNE NIEUWE CREATIEVE en ZONNIGE WEEK