vrijdag 8 maart 2013

UIEN PELLEN

Ik ontving van Miss Creatuurtje een envelopje omdat ik haar een give away had gestuurd. Wat een verrassing is dat en wat lief. Een zakdoekhoesje voor mijn tissues en daarbij een heel lief kaartje.  Dat is een heel welkom kadootje want mijn zakdoekjes zitten altijd maar rommelig en half kapot in mijn tas. Dat is verleden tijd! Dank je Trui!


Ik heb zo'n moeite gehad om een stofje te vinden om mijn gehaakte kussen af te maken. Lelystad is heerlijk wonen maar stoffen zijn hier niet te krijgen, zelfs niet op de markt dus op naar Almere waar ik een mooi bijkleurende stof heb gevonden. Eerst haak ik nog 3 dezelfde kussens en dan maak ik het geheel af. Dus het resultaat laat nog even op zich wachten.

Mijn setje onderzetters is nu ook compleet. Dezelfde kleuren als in het kussen. Ik vind het wel een heel mooi patroon en het haakt zo lekker weg.
Mijn lieve prinsessenkleinkind is twee dagen komen logeren zodat haar mama een paar daagjes voor zichzelf heeft. Mama's mooie dikke buik begint in de weg te zitten en dan is wat extra rust wel heel lekker en ik geniet zo van dit prachtige kind wat zich hier helemaal thuis voelt. We hebben weer genoten.
In de keuken heb ik een haast "magisch" mandje staan. Tenminste zo lijkt het voor haar. Er zitten uien en aardappelen in maar deze kleine spruit zit vaak op de knietjes alle uien te pellen. Dus als het heel stil is in de keuken weet ik waar ze mee bezig is. 
En wat is ze altijd vrolijk. Deze heerlijke prinses maakt me zo blij en laat me smelten van geluk 
Kleine meid houdt ook zo van boekjes lezen, nou ja het lezen lukt nog niet zo maar het is vooral bladeren wat ze zo leuk vindt.