zondag 3 maart 2013

NIEUW BLOG UITERLIJK

Vanavond lekker tijd besteed aan het veranderen van mijn blog. Groen is helemaal niet mijn kleur dus die groene spruiten zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een van mijn lievelingskleuren.
Maar wat voor plaatje moest ik nou gebruiken voor mijn kopje.

Zoeken zoeken en mijn eerste kleine spruit heeft mij enorm geholpen. Met het bladeren door de kleinkinderenfoto's kwam ik deze leuke 'schilderijen' tegen. Ik heb ze iets aangepast en voila, het resultaat is te zien boven mijn blog.Hoe vinden jullie de kleurstelling? Leest het lekker of zitten jullie nu allemaal met een zonnebril op?
Ben benieuwd want ik wil jullie natuurlijk niet pesten  en ook niet verliezen.

FIJNE WEEK

GEHAAKTE ONDERZETTERS

Wat was het heerlijk weer vandaag. Vroeg uit de veren en een heerlijke wandeling gemaakt met de honden. En dan is Lelystad stil en zo wijds en haast spiritueel. Dat is puur genieten.


Gisteren heel, heel even in de tuin gewerkt. De bladeren rond de helleborussen weggeknipt zodat de bloemen beter te zien zijn. En manlief zette alvast een rek vast voor de blauwe regen en hing wat vogelhuisjes op. In één huisje zat een behoorlijke laag met nestmateriaal en helemaal onderop lagen 11 kleine eitjes. Piepklein en zo mooi gestippeld.

 Bij een open eitje was het vogeltje te zien, een hele grote bek die een stukje geopend is en linksboven een oogje. Ik heb geprobeerd het op de foto te krijgen maar dat is moeilijk. Dus is het een zoekplaatje.
Gisteren ook lekker zitten haken. Onderzetters die ik op een blog had gevonden met haakbeschrijving erbij. Wat zijn ze leuk om te maken.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
Hebben jullie mijn give-away al gezien?
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.