donderdag 14 maart 2013

16 VOLGERS EN EEN PAAR DAGEN GIVE AWAY

Vanmorgen weer een 'gezellig' bezoekje aan de neuroloog. De foto's gaven geen oplossing voor mijn klachten dus was het wel mooi meegenomen dat we ook hebben kunnen lachen om een verhaal over slaapmedicatie.
Maar hij zoekt verder en er volgt binnenkort een MRI. Die heb ik in het verleden heel wat gehad voor mijn rug maar ik ben absoluut geen fan van die smalle koker. Ik zie er nu al tegenop maar daarvoor krijg ik dus een diazepammetje. EĆ©ntje! en toen vertelde hij het lachwekkende verhaal over slaapmedicatie waar ik jullie verder niet mee zal lastig vallen.
Het is dus nog even afwachten en stilletjes hoop ik dat het gewoon allemaal overwaait maar diep in mijn hart ben ik bang dat er toch weer iets veranderd is in mijn lichaam waar ik weer mee moet leren leven.
Of het therapeutisch is of juist niet, het breien en haken kan ik niet laten. Zo heb ik voor mijn kleindochter op komst een jasje gebreid. Wat heb ik tegen het inzetten van de rits zitten aanhikken. Toen het naai-atelier waar ik altijd heen ging voor klein herstel niet meer bleek te bestaan heb ik het toch zelf gedaan en voila......
Hoop niet dat dochterlief ineens mijn blogje gaat lezen, hoop dat ze belangrijkere dingen aan haar hoofd heeft. Maar ik wil jullie het jasje graag laten zien want ik ben er wel wat trots op.

En die 'jullie' zijn ondertussen al met velen. Zo begon ik vorig jaar november met mijn eerste blog en nu zit ik al op 84 volgers. Wat geweldig, waar komen al die lieve mensen toch vandaan?
Voor de give away voor 100 volgers ben ik alvast begonnen want ik wil jullie niet te lang laten  wachten zodra de winnaar bekend is.
Nu nog mama van 1 spruitje maar over een paar dagen mama van 2 spruitjes
En dochterlief staat op springen om het heel oneerbiedig te zeggen. Nog een dag of 8 tot de uitgerekende datum maar zoals altijd denkt iedereen dat het toch wel eerder komt dus ik ook. Maar ja, langer dan een week of drie is het in ieder geval niet meer want die twee weken overtijd zal ze wel niet vol maken.
Stiekum hoop ik dat het een lentekindje wordt. Dus 21 maart heb ik besproken voor het nieuwe leven!

DUS..........voor de give-away die is gekomen ipv de PIF (voor de geboorte van de kleine spruit) nadert ook de uiterste datum.  Jullie kunnen nog meedoen, de 21 sluit de mogelijkheid voor deze give-away .......HOOP IK

En ondertussen geef ik weer toe aan mijn verslaving...........kruisjes drop.....mmmmmmm.......zo lekker!