woensdag 28 november 2012

De eerste stap

De stoute schoenen stonden al een tijdje klaar en na een bezoek van een fanatieke Mama Maai blogger heb ik ze nu aangetrokken.

Tja, en hoe begin je dan. Waar haal je een pakkende grappige of onnozele naam vandaan. Hoe langer ik erover nadacht hoe minder er te binnen schoot totdat ik een hint kreeg. Mam, wat vind je van La Feme? Je zou denken dat het 'de vrouw' betekent in het frans maar dan mis ik toch echt nog een 'm'!
Nee, deze naam is een samenstelling van mijn de eerste twee letter van de namen van mijn drie kleinkinderen. La(..) is de dochter van mijn tweede dochter en Fe(..) en Me(..) zijn de namen van peuterdochter en babyzoon van mijn fanatieke blogger Mama Maai. Ja ja, DE blogger Mama Maai, ik gebruik haar even als kruiwagen om als oma de blogwereld te betreden!
Maar hoe moet het dan met het vierde hummltje wat op komst is.  Dit prachtige nog verborgen meisje hoort er ook al bij maar haar nam is nog onbekend. En straks de kindertjes die nog volgen, hoe moeten die dan in de naam van mijn blog worden verwerkt. En ineens was de naam compleet. Mijn blog zou gaan heten:

                                                             La FeMe en Spruiten

En dan de vormgeving. Als 'ietse pietse oudere' is het computeren mij niet met de paplepel ingegeven. Het kost allemaal wat moeite maar ik beloof, ik zal mijn best doen er een zo super mogelijke vormgeving van te maken maar dat laat nog even op zich wachten.

Zo, de kogel is door de kerk, de eerste letter gezet. Ik heb mijn intrede gedaan in 'blogland' en nu maar hopen dat jullie zo nu en dan ook een kijkje nemen.


3 opmerkingen:

 1. Leuk! Komt vast allemaal goed! Succes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik ben benieuwd hoor naar alle leuke verhalen dus ik ga vanaf het begin volgen. Ik volg je dochter (mag ik je zeggen?) al en kwam natuurlijk via haar hier terecht. Heel veel succes, het is echt leuk. Ikzelf blog ook nog maar kort, sinds eind september!

  Groetjes,
  Josine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Wat leuk Josine dat je een berichtje achter laat en volger bent geworden. Ik moet er nog even inkomen want computers zijn niet altijd mijn beste vriend, ik bedoel, al die knopjes en handelingen kosten me nogal wat moeite. Maar met wat hulp zo af en toe van Mama Maai gaat het vast wel lukken. En natuurlijk mag je jij zeggen, graag zelfs. Zo meteen ga ik jouw blog eens opzoeken, en veel succes ermee!

   Verwijderen