vrijdag 8 maart 2013

UIEN PELLEN

Ik ontving van Miss Creatuurtje een envelopje omdat ik haar een give away had gestuurd. Wat een verrassing is dat en wat lief. Een zakdoekhoesje voor mijn tissues en daarbij een heel lief kaartje.  Dat is een heel welkom kadootje want mijn zakdoekjes zitten altijd maar rommelig en half kapot in mijn tas. Dat is verleden tijd! Dank je Trui!


Ik heb zo'n moeite gehad om een stofje te vinden om mijn gehaakte kussen af te maken. Lelystad is heerlijk wonen maar stoffen zijn hier niet te krijgen, zelfs niet op de markt dus op naar Almere waar ik een mooi bijkleurende stof heb gevonden. Eerst haak ik nog 3 dezelfde kussens en dan maak ik het geheel af. Dus het resultaat laat nog even op zich wachten.

Mijn setje onderzetters is nu ook compleet. Dezelfde kleuren als in het kussen. Ik vind het wel een heel mooi patroon en het haakt zo lekker weg.
Mijn lieve prinsessenkleinkind is twee dagen komen logeren zodat haar mama een paar daagjes voor zichzelf heeft. Mama's mooie dikke buik begint in de weg te zitten en dan is wat extra rust wel heel lekker en ik geniet zo van dit prachtige kind wat zich hier helemaal thuis voelt. We hebben weer genoten.
In de keuken heb ik een haast "magisch" mandje staan. Tenminste zo lijkt het voor haar. Er zitten uien en aardappelen in maar deze kleine spruit zit vaak op de knietjes alle uien te pellen. Dus als het heel stil is in de keuken weet ik waar ze mee bezig is. 
En wat is ze altijd vrolijk. Deze heerlijke prinses maakt me zo blij en laat me smelten van geluk 
Kleine meid houdt ook zo van boekjes lezen, nou ja het lezen lukt nog niet zo maar het is vooral bladeren wat ze zo leuk vindt. 

16 opmerkingen:

  1. Ach, wat een heerlijk zoet kind! Daar kun je als oma alleen maar van genieten toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren voor je kussens en onderzetters!! En wat een vrolijk meiske, dat moet zeker genieten zijn!!

    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fijn te lezen hoe een oma geniet van zo'n vreugdebrengertje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. :-) en in haar paarse truitje past ze nog perfect bij je bijna-keischoon-klaar-kussens en onderzettertjes :-) Wat een lief snoetje. En graag gedaan hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lief van Trui ! Je kussens zijn super althans... dat wordt super ! En wat een heerlijk klein meiske is dat toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze zijn zo handig die zakdoekhoesjes,heb er ook een van trui is ooit gekregen voor in mijn tas en sindsdien ehb ik ook niet meer van die kapotte en opgepropte zakdoekjes in mijn tas,van jenneke kreeg ik later eens een gehaakte versie,die ilgt op mijn nachtkastje voor als de loopneus weer toeslaat en het word weer kouder....helaas!:-(Wat mooi je kussen en onderzetters,ook de kleuren en ja zo'n kleine prinses in huis houd je wel bezig,ha,ha...maar wel gezellig en wat een mooi meisje!

    groetjes en een fijn weekend!
    Angeline
    www.mijnplekkie.tk

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oooo ben jij ook al in heyt bezit van een echte trui zakdoekhoesje wat is ie leuk he.....jij hebt ook al zo een mooie in het bezit met prachtige kaart

    en geniet maar heerlijk van je kleine prinsesmeiske....wat een leuke foto's en wat doet ze je al goed helpen met de uien zeg...scheelt jou weer werk ha ha

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Owww...wat een schattig spruitje...lijkt me geweldig om een trotse oma te mogen zijn (ooit:-)). Mooie dingetjes heb je gehaakt, prachtige kleurtjes..ik hou ook zo van dat paars en fuchsia! Die zakdoekenhoesjes zijn superhandig, deze is wel heel schattig met die paddenstoeltjes...lief van Trui!! Geniet van je kleine prinsesje! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lieve post!!! Erg handig!
    Je kussens worden vast prachtig! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

    En je kleindochter/prinses is een schatje :o)

    Lijkt me gezellig als je een keertje langs komt!!! Fijn weekend! Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een ontzettend leuke kleindochter heb je toch! Heerlijk, kan me voorstellen dat je daar met volle teugen van geniet:-)
    Je haakwerk is in een mooie kleurcombinatie, dat staat vast prachtig in je kamer als het af is!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Owww wat een dottig prinsesje zeg, ♥ wat een lieve foto`s, ik kan me heel erg voorstellen dat je hier enorm van geniet.
    Die foto`s met de uien vind ik super zeg hihiih.
    Wat een leuk hoesje heb je van Trui gekregen ♥ nu kun je het lekker ordenen in je tas.
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo'n schatje. Ja, kleinkindjes in huis dat is gelijk met je nooit vervelen hé. Nog even wachten en weer een kleinkindje om te vertroetelen. Spannend! :-) Prachtig haakwerk heb je gemaakt. Benieuwd naar het eindresultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi handig, zo'n zakdoekhoeje. En wat een mooie foto's van je kind!

    http://eenvoudigbloggen.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat ziet er mooier uit voor je zakdoekjes en je haakwerkje is super,oh haha uien pellen,krijg ze dan geen traan ogen,je ziet haar echt genieten,geweldig,fijne week,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gelukkig ben je geslaagd voor je stofje. Wat kan je toch heerlijk genieten van zo'n kleine meid.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow dat wordt een mooie combo die prachtige kussens! En mooie onderzetters voor erbij! En oh smelt die kleine uienpellende prinses :). Fijn dat je mag meegenieten van je kleinkids. Manlief zijn dochter heeft nog maar een paar weken de tijd, maar jammergenoeg loopt het contact erg stroef. Hoop zo dat het toch eens een keer soepel gaat lopen en we allemaal onszelf kunnen zijn in elkaars aanwezigheid.
    Warme groetjes en knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen