dinsdag 7 mei 2013

INSPIRATIE

Mijn inspiratie is even heel ver te zoeken. Ben de hele dag bezig met van alles en nog wat maar krijg niets op papier wat ik de moeite waard vind. Toch zit ik niet de hele dag stil te zitten.

Ik heb genoten van het prachtige weer, heb heerlijke wandelingen met de honden gemaakt en me verwonderd over de vele structuren van bladeren die zich weer laten zien en een prachtig schouwspel vormen, ik heb vanochtend weer lekker met mijn handen in de klei gezeten en bijgekletst over ditjes en datjes, heb mijn aquaria verschoond en genoten van de kleine jonge garnaaltjes die erbij zijn gekomen en ik ben naar de neurochirurg geweest die weer iets heel anders zegt dan de neuroloog.

En ik denk dat dat laatste me wat lam heeft geslagen. Ik dacht na 3 weken wachten dat ik te horen zou krijgen wat er aan de pijn gedaan zou kunnen worden. Niet dus. Weer een MRI maar nu in Zwolle om het van een nog andere kant te bekijken.
Ik begrijp niet goed hoe een neuroloog en een radioloog precies het zelfde zeggen en denken het probleem gevonden te hebben en dat de neurochirurg  heel wat anders ziet. Een nek heeft toch maar 7 wervels???!

Maar goed, ik knap er wel weer van op. Dan schieten me weer allerlei leuke dingen te binnen waar ik een blogje over kan schrijven.

Nu ik het zo bedenk heb ik eigenlijk een heleboel op papier gezet. Een nieuwe website,........ja dat was ook de reden dat ik niet zoveel toe kwam aan mijn bloggen.

En dit is de beginpagina waarachter nog veel meer werk schuilgaat. Langzaam wordt het wat en ik geniet van alle foto's die weer voorbij komen. En dit is dan de link www.vandewolvenstam.nl


En bij het maken van mijn nieuwe site moest is afscheid nemen van mijn oude vertrouwde voorkant die ik zo goed bij de kennelnaam vond passen. Maar ergens op mijn site blijft het linkje staan zodat ook de oude versie nog bezocht kan worden. 


En met het bekijken van de vele foto's die op de site geplaatst moeten worden heb ik weer zitten smullen van het enige hondje uit het eerste nest. Akai. Ik mailde de eigenaren om een afspraak te maken want ik had hem niet meer gezien sinds hij 3 maanden was en dat is ruim 3 jaar geleden. En laten ze donderdag op vakantie gaan en voordien even bij ons aanwippen! Ik kan niet wachten tot ik deze hond, die nog als pup in mijn  hoofd zit, weer een dikke knuffel kan geven. Akai was speciaal en zal altijd een heel warm plekje behouden.

Akai als pupje van 2 dagen oud


een van mijn favoriete foto's. Zijn schuilplekje onder de salontafel

Zo zag hij eruit toen ik hem voor het laatst zag

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
HELE FIJNE DAGEN!

12 opmerkingen:

 1. oh dat lijkt me zo moeilijk, een hondje afstaan aan anderen . xxxx TE lief :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé fijn om je weer te lezen, jammer dat je ook niet wijzer wordt in de medische molen, ik werd een beetje moe van de kapstok die slijtage heet, heel vervelend, maar we moeten het er mee doen, maar als het smeren van de gewrichten helpt, ga ik hem vragen of dit ook mogelijk is tussen de nekwervels, maar dat zal wel niet want dat zijn geen draaiende delen
  Ik wens je sterkte met wachten op het volgende onderzoek, je hanging basket gaat vrijdag op de post, morgen lekker naar Winterswijk, even van een van mijn kinderen genieten, de rest woont hier allemaal in de buurt
  Geniet van wat je doet!!! En dat doe je want je bent heerlijk aan het wandelen geweest en hebt oog voor de omgeving,..veel plezier met
  het bezoek van je "pup"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! En al behoort de nachtzuster al te slapen ik surf nog snel even naar je nwe site.....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo mijn hartje zou pijn doen als ik die pups zou moeten afgeven, je bent zo snel gehecht aan die lieverds he

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve foto's. ♥ zou dat niet kunnen hoor, die pups afstaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. owwwwwwwwwwwwwwww die foto's dit is 2 sweet ♥♥♥♥
  lijkt me zo moeilijk een pup van wat dan ook af te staan aan de andere kant als je alles zelf zou moeten houden hihi

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm toch een beetje vreemd als de neuroloog en de neurochirurg beide iets anders zeggen over het zelfde probleem... Schiet je nog niet zoveel mee op dan.

  Wat heb je toch een prachtige honden! Mooie site ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is morgen al..... Zul jij even een positieve vibe langs krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hè wat vervelend dat er nu weer iets anders gezegd wordt. Hopelijk is er wel snel wat duidelijkheid.
  En wat een lieve pup :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vervelend van de medische trubbels, hoor. Ik hoop dat er toch binnenkort iets uitkomt waar je wat aan hebt.
  Wat zijn Hollandse Herders toch een mooie honden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een pracht beesies meis. Ik ben blij dat we niet in de pups en kittens zitten hihihi ik zou ze eggggggg niet weg kunnen doen hahahahahaha

  Wat onwijs vervelend dat de medici elkaar zo tegenspreken.
  Hoop dat je snel duidelijkheid hebt!!!!!!!

  Ben benieuwd naar je ontmoeting met Akai!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen