zondag 14 juli 2013

MEEGENIETEN

Mijn kleine kleinkindjes zijn om op te vreten. Ik ben zo stapelgek op alle vier en allemaal op een eigen manier. Niet meer of minder maar anders. Ze zijn ook alle vier zo anders. Het is dan ook zo heerlijk dat ze allemaal in de buurt wonen en ik ze vaak heerlijk kan knuffelen want dat willen ze nu nog, met ze kan spelen, zingen en ravotten. Het zijn pareltjes die mijn leven kleuren, die mijn gedachten steeds een sprongetje laten maken, die kriebels in mijn buik veroorzaken. Niet in woorden uit te drukken wat deze kleintjes bij mij teweeg brengen. Dit is vast heel herkenbaar bij alle oma's en opa's!

In september wordt ze alweer 3 jaar

Lana wordt in november 2 jaar

En deze kleine dromer is al weer 14 maanden
De jongste van dit prachtige stel is Nina van bijna 4 maanden

Maar wat ook zo leuk is dat ik mag genieten van hun samenzijn. Ik ben er niet altijd bij maar Mama Maai is gek op foto's maken dus komen de plaatjes via dropbox mijn kant op.


Zelf ben ik 13 keer verhuisd. Met neefjes en nichtjes heb ik geen band kunnen opbouwen maar ook niet met vrienden en vriendinnen. En dat heeft me vaak veel pijn gedaan.

Nu woon ik al weer 28 jaar in Lelystad en heb ik een gezellige groep om me heen. Mensen die ik koester en lief heb, waar ik verdrietjes en blijdschap mee deel, waarmee ik het gezellig heb. En veel van hen komen in de fase van de kleinkinderen. En wat is het dan weer heerlijk om dit samen te mogen delen. Kleinkinderen zorgen voor veel gespreksstof en een over en weer ahhh en ohhh! Dus dank je wel lieve dochters en schoonzonen voor deze prachtige geschenken, jullie hebben mij een trotse oma gemaakt.
 


 

10 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! DAnk je wel dat je ons laat meegenieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's van je prachtige schatjes.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat prachtig verwoord. Ze zijn ook zo leuk.
  Ik hoop echt dat het mij gegeven is dit ook te mogen meemaken. Nou ben ik niet echt jong moeder geworden dus ik moet wel nog een poosje wachten op evt. kleinmoppies :-)
  Geniet van deze rijkdom!
  Fijne zonnige dag! x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar mag je zeker trots op zijn zulke prachtige kinderen.
  Geniet ervan.
  Lieve groet,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke foto's en ik ben nog maar drie weekjes oma van een prachtige kleindochter en toch herken ik de gevoelens die je beschrijft nu al. Ik vind oma zijn SUPER!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's. Puur genieten zo van de kindjes :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig, ik voel weer energie uit je stukjes, sneu van Baroes en ook het verdriet om de jeugdliefde van je dochter had ik gelezen, jij krijgt ook genoeg voor je kiezen, maar nu straalt er weer energie uit, houdt vast dat goeie gevoel zeg ik dan tegen mijn kinders, oma zijn is geweldig!!!
  Maar oma's moeten ook zelf goed in hun vel zitten!
  GENIET!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen