zaterdag 19 januari 2013

EVEN NIET KNUTSELEN...SCHOUDEROPERATIE

Gisteren was ik op bezoek bij mijn dochter Maai die ziek was en net twee zieke kindjes achter de rug had. Dan toch ook even aandacht voor haar. Gezellig aan de thee, kletsen, aankeutelen doet vaak al goed. Het niet alleen zijn zorgt er meestal voor dat je je toch wat prettiger voelt. En als moeder wil je natuurlijk dat het goed gaat met al je kinderen. Zoals 2 jarige Flopsie uit de Nijntjes musical herhaalt, ‘vaders en moeders houden van alle hun kindertjes het meest’. En zo is het en blijft het zelfs als ze tegen de 30 lopen.

Maai, bescheiden als altijd nu toch even in de picture
op en top mama
 En toen ging de telefoon, het ziekenhuis. Ik stond op de wachtlijst voor een schouderoperatie maar omdat er in maart een kleinkindje wordt geboren waarvan ik ook oppasoma wordt had ik gevraagd of de operatie wat eerder kon plaatsvinden. En toen vroeg ze of ik maandag kon. Dat was even slikken en omschakelen. Ja dus…..dat kon.
Er ging door me heen dat ik dan dus een tijd niet kon breien aan mijn dekentje, niet meer haken aan alle leuke beestjes die ik nog wilde maken, niet meer pottendraaien waarmee ik zo lekker op weg was. Alles komt even stil te liggen. 

Ik ga dan lekker aandacht besteden aan al die mooie blogs van jullie. Heerlijk, hier kijk ik ook naar uit. En als mijn schouder straks weer goed functioneert ga ik weer gezond en wel aan de slag.

En natuurlijk kan ik genieten van het buitenleven, het is mooi nu maar koud voor een koukleum. Ik verlang enorm naar de lente. Toch probeer ik wat winterse plaatjes vast te leggen tijdens de wandelingen met de honden en in de tuin. De natuur wisselt steeds van jasje en nu is het wit

.21 opmerkingen:

 1. Oef...sterkte maandag!
  Lastig om een tijdje uit de running te zijn.

  Mooie foto's! Fijn weekend! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Dinaz, ik hoop dat ik snel herstel en weer lekker bezig kan zijn.

   Verwijderen
 2. owwwwwwwwwwwww dn kom ik je maar eens heel veel sterkte wensen met de operatie en natuurlijk het herstel daarna, toch allemaal spannend, en wat een prachtige foto's van je meiske......en de winter

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief mam! Het gaat gelukkig al een stuk beter. lang leven de paracetamol.... wat een mooie foto's! Wanneer maak je eens van die mooie paddenstoelen voor mij? Heeel veel succes maandag maar ik spreek je nog voor die tijd. Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk he Maai om jezelf zo eens tegen te komen. Je herkent de foto's vast wel. Die paddenstoelen komen er het volgende seizoen aan! Beloofd!

   Verwijderen
 4. Mooie foto's! en ja, een hele leuke dochter heb je! Ik wens je veel succes maandag en een heel goed en snel herstel. Ondertussen kan je nog lekker veel ideetjes opdoen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de goede wensen. Nu heb ik eens lekker de tijd om jouw blog uitvoerig door te nemen! Je zult me her en der wel tegen komen met een berichtje!

   Verwijderen
 5. Ik ben ook zo'n koukleum en snak ook naar de lentezon! :-) Het beste gewenst voor maandag en snel weer beter hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog en ik kom jou natuurlijk heel graag terug volgen! Wat grappig jij bent dus de moeder van MamaMaai! Mooie dochter heb je, die trouwens héél grappig kan vertellen:-) Veel sterkte Maandag, ik duim mee hoor en Blogland is een héle leuke plek om straks wat afleiding in te vinden!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Maddy en welkom op mijn blog. Ik ben inderdaad de moeder van MamaMaai. Ik geniet ook reuze van haar verhaaltjes maar ik geniet ook van jouw blog. Iedereen heeft iets eigens te bieden en dat is juist zo leuk!

   Verwijderen
 7. Sterkte met je schouder, de operatie en het herstel.
  Mooie foto's heb je gemaakt.

  Enne.... het uitzicht van mijn balkon is niet in de polder hoor. Ik zit momenteel op Gran Canaria. Nog maar heel even en dan kom ik weer naar de sneeuw en de kou, die ik tot nu toe mooi heb misgelopen. Kan ik weer een ander soort foto's maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. o ja natuurlijk jij zat in verweggiestan die mooie gehaakte slinger te maken.
   Geniet nog maar lekker van het weer, het is hier barkoud door de harde wind.

   Verwijderen
 8. Het lijkt me pittig om zo lang uit de running te zijn. Ik neem aan dat het wel voor een goed doel is, dus dat is misschien iets om je aan vast te houden. Heel veel sterkte in ieder geval met de operatie. En gefeliciteerd met het vierde kleinkind op komst natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes en sterkte met de operatie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank je Josine, ik heb er alle vertrouwen in

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, dat is morgen al... heel veel sterkte! Ik hoop dat je goed herstelt en straks weer voor 100% oppasoma kunt zijn!
  Prachtige foto's trouwens... Dit weer is echt ideaal voor prachtige kiekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel snel maar dan ben ik ook weer op tijd de oude!.........hoop ik

   Verwijderen